U wilt toch ook dat uw chauffeurs weten hoe zij moeten handelen bij een auto-ongeluk? Dit kan niet alleen levens redden, maar is natuurlijk ook uitstekende reclame voor uw bedrijf!

 

Baars Hulpverlening biedt de mogelijkheid training te verzorgen, voor de verplichte nascholing voor code 95*.

De trainingen die worden gegeven, zullen gegeven worden met de richtlijnen van het Oranje Kruis. De lessen zullen worden aangepast op de praktijk, zodat uw chauffeurs in staat zijn hulp te bieden tijdens bijvoorbeeld een verkeersongeval. Maar ook bij letsels die levensbedreigend kunnen zijn t.o.v. de luchtwegen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verstikking. Tevens komen reanimatie en het gebruik van een AED aan bod. Tijdens deze lessen is er de optie gebruik te maken van een  Lotus (een Lotus is iemand die ongevalssituaties realistisch kan naspelen). Laat dit ons tijdig weten wanneer u hier gebruik van zou willen maken, zodat er tijdig gezocht kan worden naar een beschikbare Lotus.  Voor een Lotus worden extra kosten in rekening gebracht.

Voor de tarieven van deze trainingen kunt u vinden onder het kopje "tarieven".

 

* code 95 kan uitsluitend  gegeven worden op aanmelding via de site www.baarshulpverlening.nl of op aanvraag (datum). Baars Hulpverlening bied geen mogelijkheid om op andere educatie-locaties les te geven voor de code 95.